Sobre el bloc

El programa Noves Visions parla amb persones que han deixat el seu lloc d'origen per venir a viure a Catalunya. Coneixerem de prop la seva nova vida, les seves activitats, els seus projectes i els seus somnis. ............................................................................................ El programa Noves Visions habla con personas que han dejado su lugar de origen para venir a vivir a Cataluña. Conoceremos de cerca sus nuevas vidas, sus actividades, sus proyectos y sus sueños. ............................................................................................. The program Noves Visions talks with people who have left their country of origin to come and live in Catalonia. This in order to learn about their new lives, their activities, their projects and their dreams.

13/03/10

Hawa Sessay

Va conèixer el seu marit a l'hospital de Sierra Leone on treballaven junts. Uns anys desprès van decidir venir a treballar a Granollers perquè sabien que es necessitaven professionals de la salut. Però la tramitació dels diplomes de l' Hawa s'està allargant i això està retrassant la seva incorporació al món laboral.

 

 

04/03/10

Silvia Caggiano

Va venir a Barcelona per especialitzar-se en teràpies Gestalt i va decidir quedar-s'hi per iniciar la seva vida professional. Avui dia, està organitzant el seu primer consultori terapèutic.

25/02/10

Wilson Barrios

Va arribar des de Bolívia perquè la seva dona necessitava tractament mèdic. Amb el temps, tota la seva família es va anar instal·lant a Barcelona, mentre iniciava una nova vida plena d'obstacles i proves. Tot això el va fer donar un tomb a la seva professió i dedicar la seva vida al servei dels altres.

22/02/10

Lidan Qi

A Barcelona va estudiar Dret a la universitat i davant la necessitat de la comunitat xinesa a Badalona, hi va instalar el seu bufet d'advocats. Avui en dia, la Lidan és una de les principals assessores dels empresaris xinesos a Catalunya i també dels catalans que van cap a Xina.

11/02/10

Martin Correa Urquiza

Va arribar a Barcelona per fer un doctorat en Antropologia i de seguida va adonar-se de les poques possibilitats d'integració per les persones amb problemas de salut mental. Per això va impulsar la creació de Radio Nikosia, on els protagonistes són persones immerses en la problemàtica, creant un espai de trobada i una forma d'inclusió i participació social.

Pàgina 1 de 5


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl